Kofod og Christensen
Knivholtvej 8-10
DK-9900 Frederikshavn

Tlf: (+45) 96 20 50 50
Fax (+45) 98 43 46 51
E-mail: jk(at)kogc.eu
Web: www.kogc.eu

 


Velkommen hos A/S Kofod & Christensen

A/S Kofod & Christensen er en dansk ejet virksomhed, som siden sin stiftelse i begyndelsen af 1950`erne primært har beskæftiget sig som underleverandør inden for brancher som bl.a. skibsfart, energi og levnedsmiddel, forsvar, medicinal m.fl. Vi er en ansvarsbevist virksomhed med ca. 45 ansatte, der har konkurrenceevne, kvalitet og leveringssikkerhed i højsædet.

Havarisager og hurtig levering er en del af vores dagligdag. Derfor lagerfører vi stangstål med 3.2 (3.1.C) certifikat for at sikre en omgående leverance til jeres virksomhed. Vi får foretaget kemisk analyse og laver trækprøver, såfremt dette er et krav og har fuld dokumentation for sporbarhed i form af charge numre, tilhørende certifikater osv. Blandt vore medarbejdere har vi folk med uddannelse fra Force Technology, som udfører NDT tests (level 2) i forbindelse med inspektion af vore produkter. Vi har egen kontrolfunktion, som sikrer en meget høj kvalitet af vore produkter. A/S Kofod & Christensen er godkendt til levering direkte til slutbruger. Vore forsendelser foregår ofte worldwide og naturligvis i godkendt emballage.

A/S Kofod & Christensen er at betegne som en totalleverandør - vi håndterer ofte opgaver fra start til slut og klarer alt fra overfladebehandling, hærdning, efterbearbejdning, montage osv. således at kunden modtager et komplet færdigt produkt. En af vore andre styrker er, at vi er vant til at håndtere stort set alle former for seriestørrelser lige fra 1 til 1000 styk.


Siden blev udskrevet fra: https://www.kogc.eu/ Udskrevet kl. 06:52 - torsdag d. 13. december 2018